Брейн рингу на ТВА вже не буде...

На початку цього року стало відомо, що брейн ринг, який буковинці могли спостерігати на телеканалі ТВА протягом останніх восьми років припинив своє існування. За ці роки на телебаченні виросло не одне покоління сьогоднішніх інтелектуалів. Дехто починав грати зі шкільних років, дехто зі студентських, а дехто вже будучи в шлюбі та маючи власних дітей. Однак всіх їх об'єднувало бажання відчути дух самої гри. Багатьом це вдалося, а дехто намагається це зробити й досі. В будь-якому випадку інтелектуальні змагання, які транслювалися на всю область, однозначно стали першими кроками для багатьох молодих людей сьогодення. Перші взяті запитання, перші перемоги, перші досягнення… — вони завжди залишаться в пам'яті кожного. Із закриттям проекту на ТВА завершується важливий період в житті кожного члена клубу інтелектуальних ігор нашого міста, та й мабіть, не одного глядача та вболівальника, перегортається ціла сторінка історії нашого інтелектуального руху.
 
Однак Герберт Уеллс сказав: «що там, де немає перемін і необхідності в них, розум гине». З цього року розпочинається новий розділ історії інтелектуального клубу міста. Ми змінюємо «прописку», ми змінюємо формат, ми готуємо нові проекти. В Чернівцях відроджується шкільна ліга, залучаються команди районів області, запрошуються кращі колективи із Західної та Центральної України. Наші команди особливо успішно почали грати на регіональному та всеукраїнському рівні, вперше за історію міста в Чернівцях зіграли синхрон турніру загальносвітового масштабу. І це лише початок! Ми виступаємо за те, щоб молодь проводила свій вільнй час з користю для себе та оточуючих! Ми виступаємо за розумну та адекватну перспективу. Невдовзі очікуйте від нас нові інтелектуальні проекти та долучайтися до них!

8 коментарів

Володимир Карагяур
Що ж буде першою подією з усього обіцяного у другому абзаці?
Алька Ситар
на якому телеканалі тепер вас шукати, Сергію?
Сергій Бостан
На запитання: що буде першим? можу відповісти, що все впроваджуватиметься майже одночасно. На початку весни планується запуск нового телесезону за участі вже й шкільних команд, які ми почали набирати вже з січня. Зараз плануємо провести відбіркові змагання по районах області, тому хто має якісь пропозиції щодо розвитку інтелектуального руху в краї, звертайтеся, будемо раді співпраці. Щодо інших змагань, то приємно відзначити, що одна з чернівецьких команд цього року піднялася у класі в західноукраїнських турнірах, де успішно виступає, та з'явилася низка хороших команд, які успішно почали заявляти про себе та наше місто та регіональному рівні та загальнодержавному. Що стосується другого запитання, то не хочу забігати наперед, адже зараз тривають ще переговори, тому про це повідомлю трішки пізніше, коле все стане зрозумілим.
Уляна Вітюк
«Брейн рингу на ТВА вже не буде...»
Правильно. Давно пора просувати саму гру і самого славнозвісного Бостана на центральні столичні телеканали:)
Ігор Гамаль
Хіба «Брейн ринг» ще може бути актуальним?
Сергій Бостан
Якраз зараз він як ніколи є актуальним!!! Молодь повинна займатися самовдосканаленням і розвитком. Це чуудова гра, яка дає змогу це зробити. Принаймні я все роблю для того, щоб долучити до інтелектуального руху якомога більшу аудиторію, зокрема молодь.
Захар Подкидишев
Не забувай, що повернулися дві старі команди. Як, в плані свого існування у клубі, так і в плані середньго віку їх учасників)))
Антон Шкуро
Брейн-ринг це — сила!
Цікаво, цікаво, який формат очікується.
Насправді це заняття, хобі, сфера діяльності, що дає нормальний стимул розвиватися.
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте