"Міняю жінку" - погляд з середини


Протягом одного тижня мені випала нагода попрацювати в проекті «Міняю жінку» в якості перекладача. І як часто буває, попав я на найскандальнішу передачу, обговорення якої триває донині. Це передача, в якій брали участь сім'ї з Бухареста (Румунія) та Маріуполя (Україна). Я працював в Маріуполі в українській родині, куди приїхала румунка. Одразу хочеться відзначити, що цей проект справді являється реаліті-шоу, і ніяких «наїгрувань» немає. Всі виконують правила програми та контракти, які родини підписували з Продакшином 1+1. Румунка постійна проживала в квартирі Ігоря та Ольги. Теж саме відбувалося в Бухаресті. Можливо я б і не писав про участь в цьому проекті, однак після прес-конференції, яку дала учасниця з Маріуполя, що поїхала в румунську родину Ольга Проніна «Комсомольській правді», та активне коментування її глядачами, я не зміг не викласти свою думку щодо скандального проекту (коротко).
Всі могли побачити, що історії в Маріуполі та Бухаресті було повними протилежностями. Якщо в Бухаресті було все абсолютно спокійно і я б, навіть, сказав нудно, то в Маріуполі — якраз навпаки вирували емоції й було дуже весело, можливо навіть занадто. Кармен (румунська учасниця проекту) зовсім не володіє іншими мовами окрім румунської (дуже слабенько англійською). Тому вся комунікація відбувалася через мене. Оцінюючи коментарі в інтернеті стосовно головних героїнь, а саме вони привернули до себе більше уваги, хотілось би зазначити, що не все так просто як здається на перший погляд. Кармен з першого ж дня почала звинувачувати українську маму в халатності, нечистоплотності й т.д, представивши себе як супер-газдиню. Й за чого Ольга Проніна й скликала свою прес-конференцію, говорячи, що її облили брудом. Однак, хоч і в мене склалися дуже гарні й дружні стосунки з Кармен, ми й зараз підтримуємо зв'язок, вважаю правдиво буде сказати, що насправді квартира Ольги була досить охайною та доглянутою, зважаючи також, що вона ще встигає працювати на телебаченні, в неї чудова маленька донька Єва, яка принесла нам багато радості та незабутніх вражень за тиждень зйомок. А що стосується холодильника, який став чомусь основною «фішкою» програми, то Ігор (чоловік Ольги) був правий на круглому столі, коли зазначив, що вдома виключали світло. А схильність до постійної чистоти Кармен, чесно кажучи, дуже рідко можна було побачити, крізь вирій постійних розваг, які були організовані господарем української родини. А їх було не мало… Ігор намагався вразити гостей і я хочу сказати, що це йому вдалося.
Всі побачили на своїх телеекранах, що між інтернаціональними героями з'явилася іскра. Це можна було побачити і в поглядах, і під час славнозвісного массажу, дискотеки, боулінгу, сауни й так далі. Не згоден з Ольгою в її прес-конференції, що герої просто вийшли, поспілкувалися на камеру та розійшлися по своїм кімнатах — це не так. Обидва учасника проекту постійно проводили час разом в одній квартирі, так як і вимагають правила. Однак мушу засмутити активних дописувачів, які додумували продовження масажу: Ольга була права, коли казала, що поряд з учасницею проекту завжди була редактор програми, й вдень і вночі. Тому в головних героїв вільного часу на двох не було. Хоча мабуть за винятком 40 хвилин, що вони летіли літаком до Києва, звідки пересажувались на рейс до Бухаресту на круглий стіл.
Загалом обидві героїні, як Кармен так і Ольга, показались мені дуже хорошими людьми. Так сталося, що мені більше часу випало спілкуватися з Кармен й хочу сказати, що вона дуже відкрита, добра дівчина, якій на жаль дуже не вистачає уваги з боку свого чоловіка, та часу на розваги. Я думаю це й так могли помітити всі глядачі, особливо під час її откровення в останній знімальний день, коли вона прямо на камеру про це зізналась й довго не могла оволодіти з своїми емоціями та почуттями. В свою чергу Ольга також себе показала хорошою мамою та мудрою жінкою, знаходячи спільну мову з румунською родиною, й на скільки мені відомо майже без перекладача.
На завершення хочеться побажати обидвом родинах сімейного щастя! А проект «Міняю жінку» є мабуть на сьогоднішній день найрейтинговішим, на мою суб'єктивну точку зору, зважаючи на таку увагу з боку громадськості. Знімальна група, яка працювала — це справжні професіонали, психологи і хороші люди. Мабуть в першу чергу задяки їм на наших екранах з'являється такий якісний продукт. А взагалі не міняйте своїх жінок! Кохайте їх і не забувайте постійно дарувати одне одному приємні сюрпризи!           

3 коментарі

Віталій Шарлай
Классно!!))) Вітаю!)) Як Ти туди потрапив?
Маріанна Антонюк
справді класний проект. Дуже підкреслює народну мудрість про те, що «в кожного своя правда». У цій передачі, зокрема, це продемонструвала така собі «дрібничка», як ставлення героїнь до чистоти. Румунка вишуровувала свою квартиру до блиску, і мала рацію. Українка ж запропонувала не мити підлогу «хімією», а лише чистою водою — і теж мала рацію!
В одній з попередніх програм, де українську маму «обміняли» на єврейську, теж було підтвердження цієї мудрості. В української мами діти були чемні, бо виховувалися в надмірній строгості, а в єврейської були пещені, але росли у любові… Кожна сім'я — це окремий світ. І особисто для мене сенс цих програм у тому, що кожен вибудовує свій світ. І він по-своєму досконалий. А тому приєднуюсь до Сергія — «не міняйте своїх жінок!» :))
Сергій Бостан
Позвонив мені головний редактор проекту на 1+1 Анатолій Ярема і запропонував допомогти, і я погодився :))
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте